Een woning gevonden, en dan?

Van woonwensen invullen naar het kopen van een woning in het Dok van Dronten. U bent 7 stappen verwijderd van uw nieuwe droomwoning in Dronten.

1. Aanmelden

Als u interesse heeft en op de hoogte wilt blijven, kunt u zich vrijblijvend aanmelden door middel van het aanmeldformulier. Als u zich heeft aangemeld wordt u door ons op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen rondom het Dok van Dronten. Aanmelden is vrijblijvend en u kunt zich op elk willekeurig moment weer afmelden.

2. Start voorverkoop juli 2023

Op de website vindt u vanaf dit moment alle informatie over de verschillende woningen zoals de prijsrange, plattegronden en woningspecificaties. Via uw persoonlijke account kunt u uw voorkeuren aangeven, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Dit doet u door in te loggen op uw persoonlijke account of door het volgen van de onderstaande stappen. Heeft u nu nog geen account, meld u dan eerst hier aan.

Het doorgeven van uw voorkeuren is zo gedaan!

1. Ga naar het woningaanbod op de website
2. Bekijk alle bouwnummers en kies uw favoriet(en)
3. Klik op ‘Voorkeur toevoegen’
4. Login in uw persoonlijke account
5. Registreer uw favoriete woning(en)
6. Houdt u mail in de gaten voor start verkoop!

Woningaanbod

3. Start verkoop

Op de website vindt u vanaf dit moment de definitieve prijzen van alle woningen.

4. Digitaal inschrijven

Heeft u interesse in één of meerdere woningen en wilt u de volgende stap te zetten? Schrijft u zich dan digitaal in op de bouwnummer(s) van uw voorkeur. Op het digitaal inschrijfformulier vragen wij u een aantal gegevens in te vullen, waaronder uw contactgegevens en die van uw (eventuele) partner. Ook vragen wij u om een Hypotheekverklaring van uw bank of hypotheekadviseur aan te leveren.

Aanmelden als geïnteresseerde

5. Toewijzing woningen

Gefeliciteerd, u heeft een woning toegewezen gekregen! Er volgt vlak na de toewijzing een afspraak met de makelaar voor een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek kunt u vragen stellen en eventueel bevestigen dat u een optie wilt nemen op de door u gewenste woning. Als u een optie op een woning heeft genomen, zal de makelaar alles op ‘papier’ verder uitwerken. Vervolgens zal er weer contact met u worden opgenomen voor de contractuele afhandeling. 

6. Start bouw

Het is onze verwachting dat het moment van de start bouw van uw woning in kwartaal 1 of 2 van 2024 plaats zal vinden.

7. Oplevering

Gefeliciteerd! U bent eigenaar van uw nieuwe woning.

Supermarkt
Café / Horeca
Bakker
Treinstation
Haven
Sportschool
Apotheek
Bushalte
Onderwijs
Centrum
Het dok van dronten

Aanmeldformulier

Heeft u belangstelling voor een woning in Het Dok van Dronten? Meld u dan aan als belangstellende en geef door welke bouwnummers u interessant vindt! Na het invullen, ontvangt u op het door u aangegeven e-mailadres een bevestigingslink. Na bevestiging ontvangt u een email met de inloggegevens voor uw persoonlijke account.

Aanmelden als geïnteresseerde

Heeft u al een account? Kies dan voor Inloggen om op uw persoonlijke pagina te komen.
Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd contact opnemen met de makelaars, zie onderstaand.

Het Dok van Dronten

Account

Mijn account